Wat kun je verwachten tijdens jouw Vruchtbaarheidsmassage?

Jouw eerste afspraak – intake

Bij het boeken van jouw 1e consult, vraag ik je om vóór jouw afspraak ’n uitgebreid consultformulier in te vullen en in te dienen.

We bespreken je vruchtbaarheidsreis, de emotionele aspecten die zich kunnen voordoen, gevolgd door een volledige vruchtbaarheidsmassage .

Na jouw behandeling, zal je ondersteuning ontvangen in de vorm van informatie over wonderoliepakkingen, het in kaart brengen van je cyclus en eventuele adviezen op gebied van leefstijl die jouw vruchtbaarheid versterken.

Vervolgconsulten

Alle behandelingen starten met Tibetaanse Bellen… dit zuivert de energie, en het laat jou weten dat de massage gaat starten. Het is tijd om de stress en de zorgen van de dag los te mogen laten en de massage te mogen ontvangen.

Behandelingen starten met het ontvangen van de massage in het gebied van de lage rug, bekken en billen. We zijn het meest comfortabel met het ontvangen van rugmassages, en door hier te starten heb jij tijd om te kunnen ontspannen, te vertragen en te wennen aan mijn energie en aanrakingen.

Tijdens het masseren van de buik, je zal aangeraakt worden in het gebied tussen jouw schaambeen en jouw ribbenboog, zul je een mooie mix ontvangen van olietechnieken, pulsing, rebozo en soms ook geleide visualisaties. Je zal worden gevoed en gekoesterd en in veiligheid worden uitgenodigd diep gewortelde emoties los te laten die mogelijk jouw energie blokkeren.

Afspraak maken

Vruchtbaarheidsmassage en jouw cyclus

Menstruatie (Natuurlijk & Geassisteerd)

Tijdens de menstruatie, kun je nog steeds de massage ontvangen, echter, wordt de baarmoederomgeving vermeden. De focus zal dan liggen op het lumbale / sacrale gebied, spijsvertering, reflexologie en hoofd en nek. Rebozo massage is heerlijk in deze tijd; om diep te ontspannen en om de natuurlijke stroming van deze fase toe te staan en te laten gaan.

Energetisch, is menstruatie onze Winter fase, waar vrouwen zich willen verstoppen, in hun “grot” willen zijn, alleen en in de eigen ruimte! Het is ook de tijd dat wanneer we ons bloed uitscheiden, wij ook afscheid nemen emoties en negativiteit die ons niet langer dient.

Jouw massage zal deze fase weerspiegelen en ondersteunen.

Voor en tijdens de eisprong (Natuurlijk & Geassisteerd)

Zodra je klaar bent met bloeden, zijn je eierstokken hard bezig rijpe follikels te produceren, in de aanloop naar de ovulatie.
Daarom zal jouw massage in alle 3 de gebieden plaatsvinden; onderrug, de spijsvertering en de baarmoeder.
Met een verhoogde circulatie in je hele buikstreek, stimuleer je de voedingsstoffen, zuurstof en hormonale stroom naar je baarmoeder en eierstokken.

Alle behandelingen zijn verschillend, afhankelijk van jouw unieke situatie.

Energetisch, Pre-ovulatie is onze tijd van de lente, tijdens de ovulatie is onze zomer.
In deze seizoenen beginnen wij wakker te worden, te leven in ons lichaam. De tijd waarin de meeste vrouwen zich vol hoop en energie voelen.

Jouw massage zal je een gevoel geven van koestering en tegelijkertijd ook levendig. Fysiek is de circulatie van vloeistoffen en energie is op zijn hoogst.

Na eisprong of na terugplaatsing embryo

​Als je eenmaal hebt geovuleerd of een embryo transfer hebt gehad, is er een kans dat je zwanger zou kunnen zijn, en jouw behandeling zal dan ook hierop worden aangepast.
Je kunt nog steeds de massage ontvangen, echter, net als in de menstruatiefase, vermijden we de baarmoeder omgeving.
Veel aandacht zal worden gegeven aan het heiligbeen en bovenbuik om ervoor te zorgen dat er veel circulatie van stoffen naar de baarmoeder gaat. In de post-ovulatiefase stijgt het progesteron, waardoor onze spijsvertering vertraagt ​​als gevolg van een tragere peristaltische actie. Daarom zal massage van het spijsverteringsstelsel voordeel geven gedurende deze tijd.

Andere technieken, zoals reflexologie, Pulsing en Rebozo kunnen ook worden opgenomen, afhankelijk van jouw individuele situatie.

Energetisch, post ovulatie is ons herfst fase; de tijd van verandering en om bewust te worden van wat we niet meer nodig hebben in ons leven. Dit is typisch onze PMS-tijd, waarin we minder tolerant zijn ten opzichte van alledaagse zaken en misschien een beetje sneller geprikkeld zijn. Pulsing is een prachtig zachte methode voor het verschuiven van deze gevoelens van binnenuit. Waardoor ze naar de oppervlakte mogen komen om uit je lichaam te worden geschud.

Dit is ook de “2 weken wachtbank” en dit kan emotioneel een leegzuigende periode zijn voor vrouwen. Vruchtbaarheidsmassage zal helpen de stress te verlichten, het zorgt voor het vrijgeven van diverse positieve hormonen, waaronder het gelukshormoon, Oxytocine, die jouw lichaam meer goed doen dan in spanning afwachten.

Vruchtbaarheidsmassages kun je op ieder moment ontvangen,
behandelingen worden aangepast aan de stroming van jouw cyclus!

Afspraak maken